Офіс омбудсмена перевірив дотримання права на приватність у додатку

Офіс омбудсмена перевірив дотримання права на приватність у додатку "Дія"

Укрінформ
Офіс Уповноваженого ВР України з прав людини провів перевірку дотримання Міністерством цифрової трансформації права на приватність у додатку "Дія".

Про це повідомляє пресслужба омбудсмена у Telegram.

"Працівниками Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини проведено перевірку дотримання Міністерством цифрової трансформації України та ДП "ДІЯ" права на приватність, зокрема щодо обробки персональних даних під час функціонування Єдиного державного веб-порталу електронних послуг порталу "Дія" та мобільних додатків "Дія" та "Дій вдома", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з огляду на опрацьовані матеріали, за результатами контрольних заходів "порушень вимог законодавства у сфері захисту персональних даних під час функціонування порталу "Дія" та мобільних додатків "Дія" та "Дій вдома" не вбачається".

Читайте також: Кіберполіція провела обшуки через витік з державних та приватних баз даних

Водночас за результатами перевірки Міністерства цифрової трансформації України працівники Офісу Уповноваженого виявили низку недоліків, які не впливають на обробку персональних даних користувачів порталу та мобільних додатків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-