Українські миротворці завершили обсервацію у Трускавці та вилетіли за кордон для нової місії - ЗМІ

Українські миротворці завершили обсервацію у Трускавці та вилетіли за кордон для нової місії - ЗМІ

Укрінформ
Після завершення обсервації в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» українські миротворці вилетіли за кордон для виконання миротворчої місії.

Про це повідомляє “Високий замок”.

“7 червня з Трускавця на здійснення миротворчої місії в одну з зарубіжних країн відбув військовий контингент у складі 40 осіб. Військові пройшли двотижневу медичну обсервацію в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький». Це вже четвертий миротворчий контингент, який проходить спостереження у трускавецькому військовому санаторії з початку карантину. Водночас це перший випадок, коли обсервація здійснювалася до вибуття в іноземну країну, а не після повернення з неї”, - йдеться в повідомленні.

За інформацією начальника санаторію «Трускавецький» Василя Вовчанського, військовим двічі проводили ПЛР-тести — на початку та по завершенню обсервації. Як зазначається, Центр має право та видає медичні сертифікати, які дозволяють перетинати державний кордон України та не проходити обсервацію там, де доводиться виконувати миротворчі місії.

Читайте також: Канада хоче бачити більше жінок у миротворчих місіях ООН

За інформацією видання, нещодавно санаторій придбав імуноферментний аналізатор (ІФА), за допомогою якого проводяться ІФА-тестування як для гостей та персоналу оздоровниці, так і для відпочивальників з інших санаторіїв та місцевого населення.

Фото: wz.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-