Кожна область сама визначатиме, чи готова до відкриття баз відпочинку - Степанов

Кожна область сама визначатиме, чи готова до відкриття баз відпочинку - Степанов

Укрінформ
Кожна область самостійно визначатиме, чи дозволяють епідпоказники переходити до наступного етапу послаблення карантину та чи можна відкривати бази відпочинку.

Про це під час онлайн-брифінгу поінформував міністр охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Згідно з нашим планом виходу з карантину, наступний етап починається з 10 червня. Цей етап передбачає, в тому числі, початок функціонування баз відпочинку. Всі ці бази відпочинку можуть працювати з дотриманням правил, які встановлюються МОЗ”, - зазначив Степанов, додавши, що з цими правилами можна ознайомитися на сайті міністерства.

Він наголосив, що рішення про перехід до наступного етапу послаблення карантину та відкриття чи не відкриття баз відпочинку кожна область ухвалюватиме індивідуально.

Читайте також: В уряді нагадали про три умови для наступного етапу послаблення карантину

“В нас діє адаптивний карантин, якщо є можливість переходу на наступний етап, той, де передбачено відкриття баз відпочинку, то в такому випадку вони починають працювати”, - пояснив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 8 червня в Україні лабораторно підтверджено 27 462 випадки COVID-19, з них за останню добу - 463. Одужали 12 195 осіб, померли - 797.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-