Надбавки отримають усі медики, які борються з COVID-19 - нарада у Президента

Надбавки отримають усі медики, які борються з COVID-19 - нарада у Президента

Укрінформ
Національна служба здоров’я уклала договори з усіма лікарнями, які працюють і не перебувають у стадії ремонту, тож надбавки до зарплати отримають усі медики, задіяні у боротьбі з COVID-19.

Як повідомляє пресслужба Президента, про це йшлося під час селекторної наради щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 під головуванням глави держави за участю представників Кабінету міністрів та правоохоронних органів.

“Національна служба здоров’я України уклала договори з усіма лікарнями, й тепер медики отримають зарплати та надбавки за роботу з боротьби з коронавірусною інфекцією. Договори не укладено лише з кількома медзакладами, які нині не працюють, адже перебувають у стадії ремонту. МОЗ контролюватиме це питання”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Харківські банки змусили працювати ввечері, аби виплатити надбавки медикам інфекційної лікарні

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов поінформував під час наради, що підписано контракти на постачання засобів індивідуального захисту та обладнання, необхідного для боротьби з COVID-19.

Перші закупівлі відбудуться вже наступного тижня. Державне підприємство «Медичні закупівлі України» повідомило про закупівлю 50 тис. респіраторів, які одразу відправлять у регіони. Також складено графік, що й коли буде закуплено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-