Болгарія передала Україні засоби захисту для медиків

Болгарія передала Україні засоби захисту для медиків

Укрінформ
Болгарія надала Україні гуманітарну допомогу у вигляді медичних засобів захисту для українських медиків.

Участь у церемонії зустрічі вантажу взяли участь заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, посол Республіки Болгарія в Україні Костадін Коджабашев та інші представники української та болгарської сторін, повідомляє пресслужба МЗС.

"27 травня 2020 року в МЗС України відбулася церемонія отримання Україною гуманітарної допомоги від Болгарії у вигляді медичних засобів захисту для українських медиків", - ідеться в повідомленні.

Під час церемонії Боднар подякував болгарській стороні за надану допомогу, наголосивши, що Болгарія була та залишається надійним партнером України, відносини з яким базуються на вікових традиціях дружби та взаємної допомоги.

За його словами, рішення уряду Болгарії щодо надання Україні гуманітарної допомоги для боротьби з поширенням коронавірусу стало ще одним проявом таких взаємин.

Читайте також: Євросоюз передав українським прикордонникам засоби захисту на майже мільйон гривень

Заступник глави МЗС підкреслив, що в цей непростий час Україна вдячна керівництву та народу Болгарії за надану нею дружню допомогу.

Як повідомлялося, станом на 27 травня в Україні лабораторно підтверджено 21 905 випадків COVID-19. За добу - 321 новий випадок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-