Крищенко: Поліція переглядатиме камери спостереження в офісі Давиденка

Крищенко: Поліція переглядатиме камери спостереження в офісі Давиденка

Укрінформ
Начальник поліції Києва Андрій Крищенко сподівається, що камери спостереження проллють світло на смерть народного депутата Валерія Давиденка.

Про це він сказав у коментарі "5-му каналу".

"Розслідувати порушення внесла поліція Києва – слідче управління поліції Києва. На місці слідчі працюють. Працюють експерти, судово-медичні експерти. Відпрацювали попередньо кінологи і вибухотехніки. Там є камери відеоспостереження, ми чекаємо фахівця, який вилучить сервер, допоможе нам, потім ми будемо передивлятися. Знайшли його в офісі, як ми розуміємо, Велика Васильківська, 4а. Знайшли в приміщенні, в його кабінеті", – розповів Крищенко.

Читайте також: У депутатській групі Давиденка відкинули версію його самогубства

Нагадаємо: 47-річний Валерій Давиденко був обраний депутатом від 208 округу, це Чернігівщина. Балотувався до Верховної Ради самовисуванцем. У грудні 2019 року став членом депутатської групи "Довіра". Працював у Комітеті з питань економічного розвитку.

Читайте також: Разумков закликав оперативно розслідувати загибель депутата Давиденка

23 травня депутата знайшли мертвим у своєму офісі із вогнепальним пораненням у голову. За фактом смерті відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-