У Мексиці знайшли мертвим українського моряка - МЗС

У Мексиці знайшли мертвим українського моряка - МЗС

Укрінформ
У Мексиці знайшли мертвим українського моряка, члена екіпажу вантажного судна «Panamax Alexander», проводиться розслідування.

Про це повідомив Укрінформу директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

"Мексика. 10.05.2020 до Посольства України в Мексиці надійшло повідомлення про зникнення на шляху до мексиканського порту м.Масатлан, штат Коліма, з борту вантажного судна «Panamax Alexander» (прапор Кіпру, ІМО 9233492) громадянина України – члена екіпажу судна. Після виявлення відсутності моряка на борту судна, капітаном було ініційовано розшук члена екіпажу за місцем можливого падіння в море та повідомлено про надзвичайну подію адміністрацію порту м.Масатлан. До пошукових робіт було залучено засоби Військово-морського флоту Мексики. Цього ж дня, 10 травня ц.р., тіло громадянина України було знайдено місцевими рибалками", - розповів Погорельцев.

Він повідомив, що за даним фактом порушено кримінальну справу, мексиканськими правоохоронними органами проводиться розслідування.

Читайте також: У МЗС підтвердили викрадення українського моряка біля берегів Африки

Посольство України в Мексиці вживає заходів щодо розшуку родичів померлого громадянина України.

Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Посольства України в Мексиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-