Суд відправив під варту генерал-майора Служби безпеки, який працював на ФСБ

Суд відправив під варту генерал-майора Служби безпеки, який працював на ФСБ

Укрінформ
Шевченківський районний суд міста Києва застосував запобіжний захід відносно генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, якого підозрюють у держзраді, у вигляді тримання під вартою до 14 червня.

Про це інформує пресслужба суду у Facebook.

"Сьогодні слідчий суддя Шевченківського районного суду міста Києва задовольнив клопотання старшого слідчого Головного слідчого управління Служби безпеки України та застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно Шайтанова Валерія Альбертовича строком до 14 червня 2020 року включно", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ викрила у своїх лавах генерал-майора, який працював на ФСБ

Окрім того, слідчий суддя зобов’язав слідчого та прокурора у кримінальному провадженні забезпечити Шайтанову невідкладне медичне обстеження з метою встановлення наявності у останнього хронічних захворювань та у разі встановлення такого діагнозу, вжити заходів з метою забезпечення відповідного лікування.

Читайте також: СБУ затримала фейкового "урядовця", який торгував державними посадами

Як повідомлялося, контррозвідка СБУ затримала генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, якого підозрюють у державній зраді та вчиненні терористичних актів. Зокрема, за завданням російських спецслужб він планував вбивство відомого добровольця Адама Осмаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-