Зеленський оприлюднив програму телетрансляцій Великодніх богослужінь

Зеленський оприлюднив програму телетрансляцій Великодніх богослужінь

Інфографіка
Укрінформ
Телеканали ICTV, UA:Перший, "1+1", "Україна" та "Інтер" вестимуть прямі трансляції Великодніх богослужінь Української греко-католицької церкви, Православної церкви України та Української православної церкви.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у Facebook.

"Радий, що, згідно з соціологічними опитуваннями, майже 90% українців, розуміючи всю складність ситуації, планують провести Великдень вдома. Ми маємо домовленості з українськими медіагрупами, тож ви зможете подивитися трансляцію богослужінь з усіх церков як на найбільш рейтингових, так і на інших телеканалах, включно з регіональними", - зазначив глава держави.

Згідно з опублікованою главою держави програмою, ICTV та UA:Перший 19 квітня транслюватимуть з 7:30 до 11:00 святкове богослужіння Української греко-католицької церкви.

Телеканали "1+1" та UA:Перший у ніч з 18 на 19 квітня з 23:00 до 03:00 вестимуть трансляцію служби Православної церкви України.

"Україна" та "Інтер" у ніч з 18 на 19 квітня з 23:00 до 03:00 транслюватимуть богослужіння Української православної церкви (УПЦ МП).

Читайте також: Зеленський: Якщо вдасться пройти Великдень, зможемо говорити про покращення

Раніше у відеозверненні Володимир Зеленський підтвердив домовленості з українськими медіагрупами щодо трансляції Великодніх богослужінь усіх церков та наголосив, що від дисципліни українців на свято залежатиме термін карантину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-