Звіти лікарень про засоби захисту та обладнання викладуть у відкритий доступ - ОП

Звіти лікарень про засоби захисту та обладнання викладуть у відкритий доступ - ОП

Укрінформ
Звіти усіх лікарень щодо забезпечення засобами захисту та медичним обладнанням невдовзі будуть у відкритому доступі.

Про це повідомили в Офісі Президента за результатами щоденної наради під головуванням глави держави Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу.

"На нараді повідомили, що невдовзі у відкритому доступі будуть звіти усіх лікарень щодо їхнього забезпечення засобами захисту, медичним обладнанням проти коронавірусу. Нині така платформа фіналізується, а після цього дані з кожного медзакладу перевірять волонтери", - йдеться у повідомленні.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль з цього приводу зауважив, що така програма потрібна і для держави, щоб збирати інформацію, розраховувати потреби та прогнозувати забезпечення, і для медіа та громадян, а також для волонтерів, щоб вони бачили результати своєї роботи.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко додав, що у вівторок, 7 квітня, вірусологи завершують перевірку облаштування регіональних лабораторій, що необхідно для покращення умов роботи щодо виявлення коронавірусу.

Читайте також: Проблема з донорами через карантин: військові у Харкові здали кров

Під час наради Президент Зеленський також заслухав інформацію урядовців щодо проведення церковних обрядів у безпечному для українців форматі, а також про можливості здійснення богослужінь онлайн.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок вівторка, 7 квітня, зареєстровано 1462 випадки зараження коронавірусом, 45 осіб померли, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-