"Євросолідарність" передала у МОЗ китайські протоколи лікування

Коронавірус
Укрінформ
Партія "Європейська солідарність" отримала китайські протоколи лікування коронавірусної інфекції COVID-19 і направила їх у Міністерство охорони здоров'я.  

Про це повідомив лідер політсили Петро Порошенко в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна" в п'ятницю ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми на сьогоднішній день отримали протоколи лікування з Італії, з Франції і спеціальним листом на мене, як голову партії "Європейська солідарність", Центральний комітет Комуністичної партії Китаю відправив протоколи лікування з Китаю. Ми їх одразу ж перенаправили в Міністерство охорони здоров'я для того, щоб зробити спільний протокол, бо там написано, чим лікувати, як лікувати, що лікувати", - сказав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов у відеозверненні 2 квітня повідомив, що Міністерство охорони здоров'я затвердило протокол лікування коронавірусу на основі досвіду інших країн. 

Читайте також: МОЗ у суботу дасть роз'яснення, як ховати померлих від Covid-19

Як повідомлялося, станом на 22:00 3 квітня в Україні 1072 лабораторно підтверджені ПЛР-дослідженням випадки COVID-19, 27 осіб померли.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-