В Україні заборонили відвідувати будинки для літніх та інтернати

В Україні заборонили відвідувати будинки для літніх та інтернати

КАРАНТИН
Укрінформ
Кабінет міністрів заборонив до 24 квітня відвідувати паліативні установи та заклади соцзахисту, де проживають діти, люди похилого віку, особи з інвалідністю.

Про це йдеться в постанові уряду № 255 від 2 квітня.

Документом, зокрема, забороняється відвідування установ і закладів, що надають паліативну допомогу, соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/ перебувають діти, громадяни похилого віку, ветерани війни й праці, особи з інвалідністю, особи зі стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями.

Не можна відвідувати заклади, що надають соціальні послуги сім’ям/особам у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають послуги екстрено (кризово).

Читайте також: Кого і як возитиме громадський транспорт: уряд уточнив правила і вимоги

Також заборонено відвідування пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, та пунктів тимчасового розміщення біженців, крім осіб, які надають правову допомогу особам, які перебувають в таких пунктах.

Як повідомлялося, 25 березня уряд України ввів режим надзвичайної ситуації по всій території країни та продовжив карантин до 24 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-