Уряд затвердив додаткові обмеження на час карантину

Уряд затвердив додаткові обмеження на час карантину

Оновлено
Укрінформ
Кабінет міністрів затвердив список додаткових обмежень у рамках карантину.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Тelegram.

«Коронавірусна інфекція продовжує поширюватися Україною. Єдиним способом розірвати ланцюг зараження та зберегти людські життя є посилення карантинних заходів. Після довгого обговорення уряд затвердив список додаткових обмежень», - зазначив Шмигаль.

За його словами, рішення Кабміну найближчим часом буде офіційно опубліковане.

Читайте також: Уряд затвердив програму діяльності – Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві охорони здоров’я прогнозують пікове зростання коронавірусної хвороби в Україні найближчим часом.

Станом на ранок 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 138 нових випадків.

Кілька днів тому Кабмін анонсував посилення карантинних заходів. Зокрема, заборону: перебування в громадських місцях без маски чи респіратора; переміщення групою з більш ніж двох осіб, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 16 років, без супроводу повнолітніх; відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; відвідування спортивних та дитячих майданчиків тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-