Із Амстердама до Києва вилетів уже четвертий спецрейс із українцями

Із Амстердама до Києва вилетів уже четвертий спецрейс із українцями

Укрінформ
У Нідерландах з аеропорту "Схіпхол" до Києва вилетів четвертий спецрейс авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" з громадянами України на борту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

До Києва з Амстердама літак вилетів о 13:05 за місцевим часом. На борту було 50 громадян України.

Наступний спецрейс очікується вже завтра, 26 березня о 13:05.

Як повідомляв Укрінформ, перший спецрейс авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" з українцями вилетів з Амстердама у Київ 19 березня, другий 20 березня, третій 24 березня.

Як повідомлялося, 14 березня Кабінет міністрів України ухвалив рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та закрив міжнародне пасажирське сполучення. Тимчасова заборона на в'їзд на територію України іноземних громадян почала діяти з 00 год. 00 хв. 16 березня та запроваджена до 3 квітня. А з 17 березня до 3 квітня закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення.

З 18 березня в Україні припинено все внутрішнє пасажирське міжміське сполучення: залізничне, автобусне та авіаційне.

Читайте також: З Амстердама у Київ вилетів третій спецрейс з українцями

Україна повертає українців з-за кордону і після закриття авіасполучення та кордонів.

23 березня Кабмін ухвалив рішення про заборону українцям залишати Україну з туристичною метою з 24 березня. Також Кабінет Міністрів ухвалив рішення про заборону з 12 години 24 березня прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення в усіх аеропортах, крім "Борисполя".

В Україні станом на ранок 25 березня 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Станом на ранок середи, 25 березня, в світі, за даними сайту Worldometer, зареєстровано 436 538 випадків зараження коронавірусом, зокрема 19 643 летальних і 111 889 випадків одужання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-