За два останні тижні сплеску злочинності в Україні не сталося - МВС

За два останні тижні сплеску злочинності в Україні не сталося - МВС

Укрінформ
В Україні за останні два тижні не спостерігається особливого сплеску злочинності, але ситуація надалі залежатиме від багатьох факторів, зокрема і від того, чи буде продовжено карантин.

Про це заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив під час онлайн-трансляції програми «Свобода слова», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми відстежуємо останні два тижні ситуацію з рівнем злочинності. Можу сказати, що особливого сплеску злочинності, або зростання злочинності, за ці два тижні, нема, але очевидно, історія показує, що коли у населення знижуються економічні можливості, то завжди у таких випадках злочинність зростає. Але ми до цього готові, і дамо гідну відсіч", - сказав Геращенко.

Читайте також: Хворий на Covid-19 священник контактував з близько 500 особами — Геращенко

За його словами, наразі «статистика рівна».

"Але це залежить від багатьох факторів: як довго буде продовжуватися карантин, наскільки серйозний буде збиток економіці, чи то у нас буде happy end через два тижні, чи то карантин продовжиться", - уточнив Геращенко.

Читайте також: Експрес-тести і засоби захисту для медиків та силовиків відправили у регіони

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 23 березня в Україні лабораторно підтвердили 73 випадки захворювання, три з них летальні, одна людина видужала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-