Зі Стамбула до Києва вилетіли 217 українців, понад 100 залишаються в аеропорту

Зі Стамбула до Києва вилетіли 217 українців, понад 100 залишаються в аеропорту

Фото
Укрінформ
Ще один літак з 217 українцями на борту вилетів з Туреччини, більше сотні наших співвітчизників залишаються у транзитній зоні аеропорту Стамбула.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив генеральний консул України у Стамбулі Олександр Гаман.

«Зустрічалися сьогодні з керівником операційного центру аеропорту «Стамбул», нам підтвердили, що рейси гарантовано будуть. Станом на сьогодні підтверджено включно до 26 березня», - розповів Олександр Гаман.

Українці повертаються з Туреччини / Фото надані Генконсульством України у Стамбулі

Він також повідомив, що сьогодні зі Стамбула відлетів черговий літак до Києва з 217 громадянами України на борту. Зараз у транзитній зоні аеропорту перебувають більше 100 наших співвітчизників.

Читайте також: Зі Стамбула до Києва вилетіли ще понад 200 українців

Також сьогодні відбулася зустріч із заступником губернатора Стамбульського регіону, який постійно перебуває в аеропорту.

«Говорили про наших транзитних пасажирів, які прибувають з інших держав. Домовилися, що губернаторство буде забезпечувати харчуванням. Вже маю інформацію, що практична робота в цьому напрямку ведеться. Ми зі свого боку також доставили продукти, аби наші громадяни почувалися більш комфортно, очікуючи на свої рейси. Ще йшлося про доставку та перереєстрацію багажу. Там були деякі питання, їх теж вирішено позитивно», - повідомив дипломат.

Читайте також: Посольство поквапило українців із вильотом з Туреччини

Наступні вильоти зі Стамбула до України заплановані на 23-26 березня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-