АТБ роздасть мільйон продуктових наборів — Мінсоцполітики

АТБ роздасть мільйон продуктових наборів — Мінсоцполітики

КАРАНТИН
Укрінформ
Міністерство соціальної політики та Національна мережа продуктових магазинів «АТБ» спільно з обласними та Київською державними адміністраціями розпочинають проєкт забезпечення вразливих верств населення продуктами у період карантину.

Про це інформує пресслужба відомства.

«Міністерство соціальної політики підтримало ініціативу Національної мережі продуктових магазинів «АТБ» і спільно з обласними та Київською міською державними адміністраціями розпочинає реалізацію проєкту із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами у період карантину у зв’язку із коронавірусною інфекцією COVID-19», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, продуктові набори планується надавати одиноким особам: віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.

За попередніми розрахунками соціальним проєктом буде охоплено понад 1 мільйон громадян.

Читайте також: АТБ, Rozetka та "Нова пошта" разом запускають експрес-доставку продуктів

Міністр соціальної політики Марина Лазебна наголосила на важливості об’єднань зусиль влади і бізнесу в підтримці вразливих категорій населення в умовах глобальної економічної кризи та поширення коронавірусної інфекції.

Лазебна закликала соціально відповідальний бізнес приєднуватися до допомоги людям, які за нинішніх обставин найбільше її потребують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-