В Україну повернулися всі громадяни, які перебували на карантині у готелях Єгипту - МЗС

В Україну повернулися всі громадяни, які перебували на карантині у готелях Єгипту - МЗС

Укрінформ
Додому з Єгипту повернулися 25 тис. 237 громадян України, серед них 830 осіб, які перебували на карантині у готелях.

Про це повідомляється на сторінці "Коронавірус у світі - оперативно від МЗС України" у Facebook.

"Станом на 12:00 20 березня: 22 328 громадян України прилетіли з Шарм-ель-Шейха, 2 909 - з Хургади. Вже в Україні усі громадяни, які перебували на карантині в готелях Шарм-ель-Шейху та Хургади - 830 людей. Вони пройшли необхідні контрольні процедури в аеропортах", - ідеться в повідомленні.

Також у МЗС розповіли, що 11 людей, які перебували в Єгипті з нетуристичною метою, сьогодні повернулися в Україну за сприяння посольства України в Єгипті.

Зазначається, що за ініціативи компанії Join Up, літак авіакомпанії SkyUp спеціально прибув у Хургаду з Шарм-ель-Шейха, щоб повернути громадян в Україну.

Читайте також: У Маріуполі підтвердили коронавірус у чоловіка, який повернувся з Єгипту

"Посольство продовжує сприяти виїзду з Єгипту тих громадян України, які прибули в країну не в складі туристичних груп. За можливості такі громадяни відправляються чартерними рейсами з вільними місцями. Також посольство продовжує складати списки людей, яким треба допомогти повернутися в Україну", - запевнили в МЗС.

Читайте також: Туристи з Шарм-ель-Шейха два тижні перебуватимуть удома на самоізоляції

Раніше Президент Володимир Зеленський повідомив, що протягом останніх п'яти днів з-за кордону в Україну повернулися понад 50 тис. наших співгромадян, на п'ятницю, 20 березня, заплановано ще 42 авіарейси та кілька потягів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-