Шахов розповів про позитивні тести дружини на коронавірус

Шахов розповів про позитивні тести дружини на коронавірус

Відео
Укрінформ
Народний депутат з групи «Довіра» Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, очікує офіційних підтверджень щодо зараження своєї дружини.

Про це він заявив у своєму відео, оприлюдненому в Facebook.

«Питання того, що захворіла і моя дружина, - так, дійсно є підтвердження тестів, чекаю офіційного паперу про те, що захворіла дружина», - сказав Шахов.

Водночас Шахов вважає, що сам він заразився коронавірусом в Україні.

«Заразився я в Україні - і я навіть в цьому не сумніваюся. Тому що багато моїх друзів, багато близьких людей, навіть виборці мені повідомляли про те, що практично схожі симптоми хвороби у них були, і люди почувалися дуже погано: тест на грип був негативним. А це вже симптом того, що ви захворіли на коронавірус», - зазначив політик.

Читайте також: “Кнопкодавство” з карткою Шахова прокоментували на Банковій - ЧЕСНО

Також він пояснив, що після прильоту з Європи він один день знаходився вдома, після чого взяв участь в ефірі на одному з телеканалів, «заїхав в комітет буквально на хвилину, а потім заїхав на нараду в парламенті, де були всі голови фракцій». При цьому він запевняє, що «всі 79 осіб вже пройшли тестування на коронавірус», і пообіцяв повідомити про результати. Далі, продовжив депутат, увечері 12 березня у нього піднялася температура, після чого він «викликав швидку допомогу як нормальний громадянин і, дотримуючись закону, попросив лікарів взяти тест на коронавірус». При цьому медики, за словами Шахова, відповіли йому, що відповідних тестів в Україні немає поки що. Пізніше, додав він, він зміг дати тест на коронавірус у державній лабораторії, де «отримав позитивний результат».

«Я попросив лікарів взяти аналізи для тесту у дітлахів і дружини, також у сестри і у всіх, хто був поруч. Сьогодні повідомили, що у дружини також підтверджено позитивний тест на коронавірус, вона почувається нормально, теж перебуває в ізоляції», - зазначив Шахов.

Читайте також: У Раді підтвердили, що Шахов не голосував на засіданні 17 березня

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства охорони здоров'я України, станом на ранок 19 березня в Україні лабораторно підтверджено 16 випадків Covid-19, з них два летальних: Чернівецька область - 10 випадків (1 летальний), Житомирська - 1 (летальний) результат, Київська - 2, Донецька - 1, м. Київ - 2.

Згідно з повідомленням Міністерства охорони здоров'я, 17 березня в Київській області було зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус. Йшлося про 44-річного чоловіка, який був за кордоном.

18 березня народний депутат з групи «Довіра» Сергій Шахов (44 роки) повідомив, що отримав позитивний тест на коронавірус, але почувається добре. Інформацію про захворювання народного депутата на Covid-19 підтвердило Міністерство охорони здоров'я.

Уранці 19 березня Київська обласна державна адміністрація повідомила про те, що в Київській області підтверджено другий випадок захворювання на коронавірус. Це жінка, член сім'ї першого хворого в Київській області. Зараз їх стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Загалом, за даними українського МОЗ, в світі зареєстровано 218 815 випадків захворювання Covid-19, з них 84 114 осіб одужали; за межами Китаю зафіксовано 137 677 випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-