Укрзалізниця продовжила терміни повернення квитків

Укрзалізниця продовжила терміни повернення квитків

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" подовжила строки повернення залізничних квитків для внутрішнього сполучення до 90 діб та 180 діб - для міжнародного.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України у Facebook.

"Укрзалізниця подовжила строки повернення залізничних квитків - замість одного місяця, як було до цього, повернення буде здійснюватися протягом 90 діб для внутрішнього сполучення та 180 діб - для міжнародного", - йдеться у повідомленні.

Відтепер також не є обов'язковим звернення пасажирів до квиткових кас для проставлення відміток на проїзних документах (погашення квитка). Підставою для повернення коштів буде оригінал проїзного документа, як з відміткою, так і без відмітки.

Квитки, придбані через інтернет, повертаються за діючою процедурою через онлайнсервіси.

У разі, якщо кошти будуть повернені з вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повернений пасажиру на карту окремим платежем.

Читайте також: Пасажири повернули залізничні квитки на 144 мільйони

Вартість проїзних документів за невикористані квитки на поїзди приміського сполучення, скасовані через введення карантину також відшкодовується у повному обсязі. Кошти за невикористані повністю або частково абонементні квитки можна повернути впродовж місяця з дати запланованого проїзду у приміських поїздах.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня 2020 року Кабінет Міністрів України заборонив міжміські перевезення та масові заходи по всій Україні.

Згідно з постановою уряду, з 18 березня 2020 року до окремого рішення в Україні заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-