Українські дипломати допомагають юнацьким командам з регбі повернутися з Франції

Українські дипломати допомагають юнацьким командам з регбі повернутися з Франції

Оновлено
Укрінформ
Консул у Парижі допоміг українським юнацьким командам з регбі організувати дострокове повернення на Батьківщину зі стажування у французькому місті Бержерак, а консули у Кракові сприятимуть перетину німецько-польського кордону до його закриття.

Про це Укрінформу повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

Він розповів, що у французькому місті Бержерак перебували на стажуванні юнацькі українські команди з регбі U12, U14, U16 та U18 - разом 65 дітей та 20 дорослих. Їх повернення в Україну було заплановано на 17 березня.

Як зазначив Погорельцев, український консул у Парижі опрацював питання їх дострокового повернення на Батьківщину, щоб наші співгромадяни встигли перетнути польський кордон до його закриття.

За інформацією Погорельцева, станом на 18-ту годину обидва автобуси перебували на території Німеччини, їх прибуття на німецько-польський кордон очікується близько 23.00.

Читайте також: Україна вивозитиме іноземців та повертатиме своїх громадян після закриття кордонів

О 21.00 директор Департаменту повідомив, що перший автобус з громадянами України перебуває за 100 км від кордону, другий - за 140 км.

"Консули Генконсульства України в Кракові сприятимуть перетину німецько-польського кордону", - запевнив Погорельцев.

Як повідомлялося, Польща у ніч з 14 на 15 березня тимчасово зупиняє усе міжнародне авіаційне та залізничне пасажирське сполучення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-