Головний лікар інституту раку заявив про напад

Головний лікар інституту раку заявив про напад

Фото, відео
Укрінформ
Головний лікар Національного інституту раку Андрій Безносенко повідомив, що напередодні ввечері на нього скоїли напад.

Про це він написав у Facebook.

"Вечір середи 11 березня видався не добрий. Біля 22 години на мене скоєно напад під під’їздом дому двома молодчиками. Не думав, що у 21 сторіччі у столиці європейської держави під камерою спостереження можуть так просто напасти на лікаря, але розумію що деяким реально припікає", - зазначив Безносенко.

Він додав, що за життя ні з ким не мав конфліктів, "окрім теперішнього в Національному інституті раку".

Читайте також: МОЗ відсторонило від роботи директорку Інституту раку

"Не треба бути "капітаном очевидністю", щоб зрозуміти ким і для чого це зроблено. Сподіваюсь, що розкриття цього злочину не складе великих проблем для правоохоронних органів. Через забої голови та подерті руки вимушений перенести найближчі операції на пізніше", - повідомив Безносенко.

Головний лікар Національного інтитуту раку у дописі оприлюднив відео з камери спостереження, на якому зафіксовано момент нападу, а також свої фото після нападу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на головного лікаря Національного інституту раку Андрія Безносенка.

"За фактом вчинення хуліганських дій стосовно директора Інституту раку розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння правопорушення. Їм загрожує до семи років ув’язнення", - йдеться у повідомленні поліції Києва у Facebook.

Зазначається, що до поліції Києва звернувся киянин та повідомив про те, що на вулиці Маршала Якубовського невідомі побили його та розпилили в обличчя сльозогінний газ.

"На місце події виїхали наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції. Правоохоронці провели комплекс першочергових слідчих дій, опитали потерпілого, відпрацювали відео з камер спостереження й встановили, що до скоєння злочину причетні двоє молодиків", - пояснюють у поліції.

Працівники поліції з'ясували, що коли чоловік підходив до під’їзду свого будинку, один зі зловмисників розпилив сльозогінний газ. Коли потерпілий почав тікати, нападники наздогнали його та кілька разів ударили в обличчя, після чого втекли.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-