На платформі ДІЯ презентували новий курс “Смартфон для батьків”

На платформі ДІЯ презентували новий курс “Смартфон для батьків”

Фото, відео
Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України презентувало новий курс на освітній платформі Дія. Цифрова освіта.

Про це віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив на своєму Telegram-каналі.

"​​Сьогодні наша команда разом з Київстар презентували новий курс на освітній платформі Дія. Цифрова освіта", - повідомив він.

Презентація курсу «Смартфон для батьків» у Києві / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Федоров пояснив, що це курс з мобільної грамотності «Смартфон для батьків».

У десяти інтерактивних відеоуроках ваші батьки знайдуть покрокову інструкцію від ввімкнення новенького смартфона до налаштування його під себе. А також дізнаються, як встановлювати різні корисні додатки на смартфон, налаштовувати мобільний інтернет, безкоштовно спілкуватися з рідними у найпопулярнішому месенджері, робити відеодзвінки, слухати музику та захищати свій телефон від вірусів.

Курс доступний за посиланням.

Читайте також: У Мінцифри анонсували презентацію онлайн-платформи для підприємців

Як повідомлялося, 21 січня 2020 року Міністерство цифрової трансформації запустило в тестовому режимі національний освітній портал із цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта". Наразі платформа працює повноцінно, на порталі доступні три освітні серіали: базові цифрові навички, цифрові навички для вчителів і серіал для батьків "Безпека дітей в інтернеті".

Запрошеними гостями освітніх серіалів із цифрової грамотності стали українські зірки: акторка, телеведуча, народна артистка України Ольга Сумська; телеведуча, громадська діячка, перший в Україні почесний посол Фонду ООН у галузі народонаселення Марія Єфросініна; українська телеведуча Надія Матвєєва; український режисер Руслан Ханумак. У планах Кабміну - навчити мінімум 6 мільйонів українців цифровій грамотності за 3 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-