У ході 90 обшуків силовики вилучили 1500 ящиків сигарет, завезених з окупованого Донбасу

У ході 90 обшуків силовики вилучили 1500 ящиків сигарет, завезених з окупованого Донбасу

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники спільно з нацполіцією провели в суботу більш ніж 90 обшуків на території чотирьох областей, результатом чого стало викриття масштабної схеми незаконного обігу тютюнової продукції на території України, в тому числі незаконно ввезеної із тимчасово окупованої території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

"15 лютого під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області, в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 199, ч. 2 ст. 369 КК України, за єдиним задумом, одночасно на території Донецької, Дніпропетровської, Одеської та Волинської областей, прикордонними оперативно-розшуковими та спеціальними підрозділами, спільно із силами та засобами Національної поліції України проведено більше ніж 90 обшуків. У місцях можливого зберігання та збуту контрафактної тютюнової продукції виявлено та вилучено понад 1500 ящиків (750 тис. пачок) цигарок, на загальну суму понад 20 млн грн, грошові кошти у розмірі 900 тис. грн, які були одержані від злочинної діяльності, а також вогнепальну зброю та набої, наркотичні засоби, «тіньову» бухгалтерію та комп’ютерну техніку, інші предмети, що є доказами зазначених злочинів", - йдеться у повідомленні.

Оперативну розробку протиправних груп оперативники Східного регіонального управління здійснювали понад пів року, завдяки чому у взаємодії з колегами із Західного та Південного регіональних управлінь, а також підрозділами УСР ГУНП у Волинській та Донецькій областях злочинну діяльність було дискредитовано. 

Викриття «тютюнової» схеми на Донбасі / Фото: ДПСУ

Читайте також: У зоні ООС перекрили "тютюнові" схеми на 20 мільйонів

Тривають подальші слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-