Держбудінспекція відсторонює від роботи чотирьох керівників терорганів

Держбудінспекція відсторонює від роботи чотирьох керівників терорганів

Укрінформ
У Державній архітектурно-будівельної інспекції розпочнуть дисциплінарні провадження щодо очільників департаментів ДАБІ в Одеській, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях та їх відсторонення від виконання службових обов’язків.

Про це повідомляє сайт ДАБІ України.

"Згідно наказу від 07.02. 2020 № 326 в.о. голови Держархбудінспекції Олени Костенко буде порушено дисциплінарне провадження та відсторонено від виконання службових обов’язків директора Департаменту ДАБІ в Одеській області Буюклі В.І., директора Департаменту ДАБІ в Запорізькій області Солоннікову І.М., директора Департаменту ДАБІ в Харківській області Іванську Є.С. та начальника Управління ДАБІ у Херсонській області Микитюка Д.М.", - йдеться в повідомленні.

Крім того, прийнято рішення відсторонити від виконання посадових обов’язків заступника директора Департаменту ДАБІ у Запорізькій області Дем’янова В. Ф. та заступника начальника управління – начальника відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури та містобудування Управління ДАБІ у Миколаївській області Єпіфанову Н.І.

Читайте також: Бабак - будівельній "мафії": Радіти на моїх кістках не вийде

Зазначається, що Дем’янов з 10 лютого буде відсторонений від виконання службових обов’язків на час здійснення дисциплінарного провадження.

Всі інші вищезазначені посадовці наразі перебувають на лікарняному, тому було прийняте рішення відсторонити їх з першого робочого дня, наступного за днем закінчення тимчасової непрацездатності.

Підставою для відсторонення стали надходження численних скарг на відповідних посадовців.

Раніше, 30 січня, в.о. голови ДАБІ Олена Костенко відсторонила від виконання службових обов’язків шістьох посадових осіб та доручила порушити дисциплінарні провадження проти них. Зокрема, було відсторонено трьох посадовців: директора Департаменту державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду Строкача О.С., директора Департаменту дозвільних процедур Старущенко Я.В. та директора Департаменту нормативно-правового забезпечення Шевченка С.В.

фото: ДАБІ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-