МАУ відкрила цілодобову

МАУ відкрила цілодобову "гарячу лінію" трьома мовами для родичів загиблих

Укрінформ
Компанія "Міжнародні авіалінії України" відкрила цілодобову "гарячу лінію" трьома мовами для родичів загиблих у катастрофі літака МАУ в Ірані.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі авіакомпанії.

"МАУ надає всебічну допомогу і підтримку родинам загиблих. Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» організувала цілодобову "гарячу лінію", яка працює 7 днів на тиждень українською, англійською та російською", - йдеться у повідомленні.

У компанії уточнили, що центри підтримки родичів загиблих з можливістю звернення англійською і фарсі відкриті в Тегерані (режим роботи з 8:30 до 16:30 за місцевим часом) і канадському Торонто (режим роботи з 8:00 до 20:00 за місцевим часом).

Центр підтримки працює і в Києві (режим роботи з 8:00 до 20:00).

Як повідомляв Укрінформ, уранці 8 січня після зльоту з тегеранського аеропорту ім. Імама Хомейні зазнав аварії літак "Міжнародних авіаліній України". На його борту перебувало 176 осіб, всі вони загинули. Серед них 11 українців — двоє пасажирів і дев'ятеро членів екіпажу. Пасажирами авіалайнера також були громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, ФРН і Великої Британії.

Читайте також: У Рябошапки пояснили, чому “чорні скриньки” літака МАУ досі не в Україні

Спочатку іранська сторона стверджувала, що аварія сталася через технічну проблему літака. Проте 11 січня Іран заявив, що український авіалайнер був випадково збитий військовими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-