Версія теракту чи ракетної атаки в аварії літака МАУ наразі виключається - посольство

Версія теракту чи ракетної атаки в аварії літака МАУ наразі виключається - посольство

Укрінформ
Літак Boeing 737-800 компанії “Міжнародні авіалінії України” розбився в Ірані внаслідок аварії двигуна, версія теракту поки що виключається.

Про це повідомило посольство України в Ірані.

"За попередньою інформацією, літак розбився внаслідок аварії двигуна через технічні причини. Наразі версія теракту чи ракетної атаки виключається", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за даними компанії МАУ, на цей рейс придбали квитки 168 осіб. Зараз з’ясовується, хто з пасажирів не був присутній на борту та наявність серед пасажирів громадян України, додали в посольстві, підкресливши, що на борту, зокрема, перебували 9 членів екіпажу – громадяни України.

"На жаль, усі пасажири та члени екіпажу загинули", - йдеться в повідомленні.

На місці аварії перебуває посол України в Ірані Сергій Бурдиляк.

Читайте також: РНБО створила оперативний штаб у зв’язку з катастрофою українського літака в Ірані

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 8 січня, орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) після зльоту з тегеранського аеропорту ім. Імама Хомейні розбився літак Boeing-737 української авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", що мав виконати рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ.

За даними РНБО, на борту літака було 177 осіб: 168 пасажирів і 9 членів екіпажу.

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родинам загиблих пасажирів літака МАУ та перервав свою поїздку до Оману.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-