У Держбюро розслідувань пояснили, чому дозвіл на обшук у Звіробій видав Печерський райсуд

У Держбюро розслідувань пояснили, чому дозвіл на обшук у Звіробій видав Печерський райсуд

Укрінформ
Місцем реєстрації Державного бюро розслідувань зазначено будівлю на вул.Грушевського, 12/2, що у Печерському районі Києва, тому Печерський районний суд правомірно розглядає клопотання ДБР.

Про це у коментарі журналістам заявила речниця ДБР Анжеліка Іванова, коментуючи подану волонтеркою Марусею Звіробій заяву щодо дій директора ДБР Романа Труби, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Центральний апарат ДБР, дійсно, адміністративно розташований тут, у приміщенні на Симона Петлюри, 15, але юридична адреса ДБР — це Грушевського, що є Печерським районом міста Києва. Це абсолютно нормальна практика. Розглядає наші клопотання і Печерський суд в тому числі, тут немає ніякої змови або ексклюзивного випадку взагалі”, - зазначила Іванова.

Читайте також: Генпрокуратура повернула без погодження проєкт підозри Федині та Звіробій - ДБР

Раніше волонтерка Маруся Звіробій після допиту заявила, що вона та її адвокати подали заяву до канцелярії Державного бюро розслідувань на керівника ДБР Романа Трубу через службове підроблення. Вона мотивувала це тим, що обшук у неї вдома санкціонував Печерський райсуд Києва, хоча відповідну ухвалу мав би видати Шевченківський райсуд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-