У Польщі кажуть, що черги вантажівок на кордоні з Україною зменшились

У Польщі кажуть, що черги вантажівок на кордоні з Україною зменшились

Укрінформ
На пунктах пропуску на польсько-українському кордоні в четвер значно зменшилися черги вантажних автомобілів, а час очікування становить 6-12 годин.

Про це інформує сайт Митної служби Польщі.

Зокрема, на пункті пропуску “Дорогуськ-Ягодин” (Волинська область) черга вантажних автомобілів на в’їзд до України є найбільшою і становить 12 годин. Меншим є час очікування на пунктах пропуску “Гребенне – Рава-Руська” (Львівська область)– 9 годин та “Корчова-Краківець” (Львівська область)– 6 годин.

Читайте також: На кордоні з Польщею утворились черги: де проїхати найскладніше

Як відомо, упродовж останніх кількох днів на польсько-українському кордоні спостерігалися значні черги на перетин кордону. Зокрема, у вівторок на перетин кордону з Україною вантажівки чекали півтори-дві доби. Зокрема, найскладніша ситуація спостерігалася на пункті пропуску “Дорогуськ-Ягодин”, де довжина черги вантажівок складала 20 км. Відтак, поблизу міста Холм було створено буферну зону і вантажні автомобілі зупинялися ще на під’їзді до міста.

За інформацією Митної служби РП, значні черги на польсько-українському кордоні викликані змінами у функціонуванні Митної служби України та використанням українськими перевізниками додаткових дозволів на міжнародні автомобільні перевезення на території РП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-