А ви хотіли б побачити у новорічну ніч Януковича?

А ви хотіли б побачити у новорічну ніч Януковича?

Аналітика
Укрінформ
Цієї новорічної ночі буде все, що ми звикли лаяти: від «літнього» гумору до «притухлих» зірок. А ще – Янукович в одному з ефірів!

До зустрічі Нового року залишився тиждень, і хоча останнім часом стає популярно святкувати його десь на свіжому повітрі або за кордоном, та все ж для багатьох співвітчизників головним новорічним атрибутом залишається телевізор. Боротися за аудиторію телеканали традиційно починають задовго до часу Х, анонсуючи поступово сюрпризи, якими будуть дивувати глядачів у новорічну ніч. Які саме – вивчав Укрінформ.

«1+1»: Без «кварталу» – ніяк!

Телеканал “1+1” ще 4 грудня відзняв святковий концерт “Ніч суперхітів” за участю учасників найрейтинговіших шоу “Танці з зірками” та “Голос країни”. Організатори підготували грандіозні постановки та несподівані, як це їм здається, образи зірок. Зйомки проходили по-багатому: в декораціях з червоного оксамиту і кришталю, що нагадують кадри з культового фільму «Готель Гранд Будапешт».

На глядачів чекають динамічні ритми від MONATIK, запалить сцену популярний гурт THE HARDKISS, відомий український співак Сергій Бабкін додасть романтичного настрою, DZIDZIO буде смішити, а україно-болівійська співачка Мішель Андраде перенесе глядачів до Латинської Америки, де зараз літо. Навіть більше – прима-балерина Національної опери України, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар та прем'єр Олександр Стоянов мовою хореографії втілять на сцені новорічну казку.

Імена інших гостей та телеведучих вечора поки що залишаються в секреті. Невідомо, щоправда, що це їм додає за сучасних умов в сенсі маркетингу?

Також у новорічну ніч “1+1” не може не запропонувати свою головну «страву» останніх років: канал підготував святковий випуск “Вечірнього кварталу”. Спеціальним гостем стане легендарний шведський співак Dr. Alban з найпопулярнішими своїми хітами – It's My Life та Sing Hallelujah. Серед гостей також будуть Оля Полякова, Тіна Кароль, MONATIK, DZIDZIO, Юрій Ткач, Олександр Усик…

"1+1" підготував святковий випуск “Вечірнього кварталу”

«Україна»: буде ризик, але в запису…

На телеканалі “Україна” вирішили в новорічному концерті підхопити популярну зараз тему діджиталізації. Режисер-постановник новорічного шоу "Привіт, 20-ті!" Герман Ненов (був постановником шоу “Королева ночі” для Олі Полякової) інтригує: “Глядачів чекають номери з використанням сучасних мультимедійних технологій доповненої реальності. Масові номери за участю понад півсотні людей. Багато номерів будуть досить ризиковані і навіть небезпечні!” Наприклад, MELOVIN горітиме у вогняному кільці, одна відома артистка прилетить на величезній зірці, а хтось буде літати на парашуті. Для іншого харизматичного (обіцяють!) співака готується величезна декорація у вигляді великого трону, від якого летітимуть стріли Купідона.

Організатори наразі відкрили імена лише кількох із 30 артистів: Тіна Кароль, Оля Полякова, Олег Винник, Андрій Данилко, Сергій Бабкін, MELOVIN, "НеАнгели", TARABAROVA, Alina Pash, MamaRika, Jeri Hail, Наталя Могилевська, групи LETAY, Mozgi і “Лісапетний Батальйон”. ‎Побачити їхні виступи можна буде 31 грудня о 20.00.

ICTV обіцяє «без політики» і взагалі – «найдобріше» шоу

Телеканал ICTV підготував спеціальний святковий випуск “Дизель Шоу”, як обіцяють, без політики і чорного гумору: багато жартів, сюрпризів і затишна атмосфера. Організатори обіцяють несподівані пародії, танцювальні номери і нові пісні з гумором. На думку команди телеканалу, це буде найдобрішим шоу на світі. В яскравих новорічних образах перед глядачами постануть улюблені актори шоу – Єгор Крутоголов, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Гашенко та Євген Сморигін. А Вікторія Булітко, яка брала участь у “Танцях з зірками”, станцює зі своїм партнером Дмитром Дікусаром. Ну і звісно яке шоу без зірок, хоча й вітчизняного розливу? Проте, хто ж саме візьме участь у “Дизель шоу”, організатори поки що не розкривають.

Інтер: все традиційно – для тих, хто відомо за чим ностальгує…

Телеканал Інтер традиційно готує концерт під назвою “Головна ялинка країни”, який пройде в Національній опері. Концерт відкриє кавер на легендарну композицію Глорії Гейнор I will survive у виконанні ведучих телеканалу «Інтер» – Анастасії Даугуле, Андрія Доманський та Андрія Данилевича. Організатори запевняють, що вдалися до сучасних технологій візуалізації – в 3D-ефекті з’явиться величезна корона та кришталеве серце плюс сніг (де його ще зараз побачиш, як не по телевізору), салют та гірлянди для святкового настрою.

Будуть і несподівані творчі «колаборації»: Володимир Гришко вийде на сцену з Аліною Башкіною, Андрій Доманський об'єднається з групою AVIATOR, виступ дуету Anna Maria прикрасить танець прем'єрів Національної опери Катерини Кухар і Олександра Стоянова, а ведуча програми «Жди меня. Україна» Жанна Тихонова заспіває з хлопцями з дитячого хору «Ластівка». Цікаво тільки, як будуть витримані квоти на українську мову на телебаченні під час концерту, оскільки у анонсованому відео ведучі спілкуються лише російською, виконують пісню із фільму “Гардемарини, вперед!”, який прославляє патріотичних (щодо Росімперії» дворян), читають російські вірші. Окрім того, в концерті візьмуть участь виконавці, які відзначилися підтримкою Росії у війні та наразі будують там свою кар’єру – Світлана Лобода, Ані Лорак, Таїсія Повалій, Софія Ротару. Але найсумніше, що така політика телеканалу вже нікого не дивує...

Хоча задля справедливості варто розповісти про добру справу телеканалу Інтер: готуючись до свята, учасники концерту передали на благодійний аукціон «Інтер-дітям» календарі на 2020 рік зі своїми побажаннями і автографами, а також речі зі своїх колекцій. Усі зібрані кошти спрямують на придбання обладнання для Національного інституту педіатрії, акушерства і гінекології.

…ZIK: і Янукович на закуску?

Але якщо до традиційних «витівок» Інтеру вже всі звикли, то тепер найбільше “здивувала” святкова програма телеканалу ZIK. Там 31 грудня о 18:00 розпочнеться новорічне інформаційно-розважальне шоу "Згадати все!” Як ідеться в анонсі, телеканал запросив всіх учасників найважливіших подій в Україні, аби згадати становлення і розвиток нашої держави. Кожен гість – герой окремої епохи країни.

Новорічне інформаційно-розважальне шоу

Такий марафон триватиме до 7 січня, охопивши період з 1991 по 2019 роки. Організатори обіцяють привітання президентів України, ведучих телеканалу ZIK, артистів і музикантів, а також дітлахів. Кульмінацією шоу має стати караоке президента України Леоніда Кравчука та танець Віктора Ющенка. Крім того, у новорічному концерті телеканалу ZIK візьмуть участь Володимир Бебешко, група “Армія”, Ніна Матвієнко та інші артисти. І тут найцікавіше (цитуємо): “головною сенсацією для глядачів стане участь Віктора Федоровича в новорічній програмі телеканалу ZIK”... Ну, якби вони показали Віктора Федоровича в тюрмі, що йому присуджено українським судом за державна зраду, то це ще можна було б зрозуміти. А так… Тут насправді важко підібрати слова – лише суцільне обурення і нерозуміння. Якщо це не виявиться передноворічним жартом, то цей новорічний ефір і може стати найскандальнішим. Хіба що громадськість зреагує на випередження і телеканал прибере цю “сенсацію” зі свого ефіру...

А між тим, здається, все ж краще у новорічну ніч відірватися від екранів телевізорів та гаджетів і присвятити час близьким. Звісно, вибір за кожним, але у часи суцільної діджиталізації хоча б у свята хочеться бачити навколо більше живого спілкування, на яке нам усім постійно не вистачає часу.

Вікторія Кравченко, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-