Епіфаній запросив Вселенського патріарха Варфоломія до України

Епіфаній запросив Вселенського патріарха Варфоломія до України

Укрінформ
Митрополит Епіфаній під час святкового богослужіння на честь річниці отримання Томосу Православною церквою України, звертаючись до митрополита Гальського Емануїла, запросив Вселенського патріарха Варфоломія до України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Передавайте наші теплі вітання його Всесвятості патріарху Варфоломію за ті труди, які він поніс на благо розбудови не тільки нашої церкви, а й загалом для утвердження всього православ’я. Справді він зараз відчуває ці випробування, які лягли на його плечі. Але ми молимось і бажаємо його Всесвятості міцного фізичного і духовного здоров’я. І очікуємо також, що його Всесвятість відвідає з архіпастирським візитом нашу Україну", - сказав митрополит Епіфаній.

Читайте також: Вдячний за Томос: Епіфаній згадав історичний собор рік тому

Як повідомляв Укрінформ, у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі відбулося богослужіння на честь річниці Об'єднавчого собору, на якому було утверджено створення Православної церкви України. Богослужіння провів Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Також на службі був присутній представник Вселенського патріархату митрополит Гальський Емануїл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-