У десантних військах позитивно характеризують Яну Дугарь

У десантних військах позитивно характеризують Яну Дугарь

Укрінформ
У Командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ заявляють, що Яна Дугарь, яка є однією із підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, зарекомендувала себе в армії позитивно.

Про це повідомляє Командування ДШВ ЗСУ у Facebook.

«Яна Дугарь проходить військову службу в ДШВ з 22 травня 2018 року. За час проходження військової служби зарекомендувала себе з позитивної сторони», - йдеться у повідомленні.

Командування ДШВ запевняє, що сприятиме правоохоронним органам в ході проведення слідчих дій.

Читайте також: Справа Шеремета: суд відправив Дугарь під цілодобовий домашній арешт

Як повідомлялося, 12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поінформував про затримання та оголошення підозр фігурантам справи стосовно убивства журналіста Павла Шеремета. Слідство підозрює п'ятьох осіб - лікаря й волонтера Юлію Кузьменко, добровольців АТО Владислава та Інну Грищенків, медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугарь, ветерана АТО Андрія Антоненка. Основна версія - дестабілізація соціально-політичної ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи.

Депутат Верховної Ради Яна Зінкевич заявила, що Дугарь перебувала в зоні АТО, коли стався злочин. Зокрема, вона опублікувала довідку про те, що старший солдат Яна Дугарь в період з 3 червня 2016 року по 26 вересня 2016 року брала участь в АТО на території Донецької та Луганської областей.

Журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві в результаті вибуху автомобіля на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-