В Україні запускають програму Мобільності молоді для 100 тисяч школярів і студентів

В Україні запускають програму Мобільності молоді для 100 тисяч школярів і студентів

Укрінформ
У Державному бюджеті України на 2020 рік закладене фінансування програми мобільності молоді, до якої залучать понад 100 тисяч школярів і студентів.

Про це заступник міністра культури молоді та спорту Олексій Сівірін сказав під час підсумкової зустрічі з учасниками грантової програми “Малі міста - великі враження”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наступного року ми розпочинаємо велику програму Мобільності молоді. Це програма на сто тисяч учасників, а це приблизно у три тисячі разів більше, ніж був найбільший обмін по Україні за один рік, який був до цього. Вона націлена на старшокласників, на студентів”, - сказав Сівірін.

Читайте також: МКМС ініціює низку законодавчих змін, які “зшиватимуть” країну

За його словами, загалом до участі у програмі планується залучити 3300 шкіл та університетів. Тривалість обмінів становитиме 5 днів, при цьому 2 дні даватиметься на дорогу.

Як наголосив заступник міністра, завдяки цій програмі передбачається залучити молодих людей до активної діяльності, допомогти їм ідентифікувати себе як українців, а також підтримати громадське життя в регіонах.

Як повідомлялося, на програму мобільності молоді у держбюджеті на 2020 рік передбачено 500 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-