Рожкова заявила, що їй погрожують

Рожкова заявила, що їй погрожують

Укрінформ
Перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова отримує погрози, як, ймовірно, пов'язані з її професійною діяльністю.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Тиск на мене та нашу команду посилюється. Три дні поспіль зранку "мітингувальники" біля дому намагаються перешкоджати моєму виїзду на роботу. Доводиться викликати поліцію та їхати на поліцейському авто. А вчора о 17:19 з невідомого номера на свій мобільний я отримала СМС з погрозами. Після цього ввечері приїхала поліція із саперами, бо отримали повідомлення про замінування сусідського будинку. Воно виявилось хибним... Ці погрози я сприймаю як реальні, пов’язані з виконанням мною службових обов’язків на посаді першого заступника голови НБУ", - написала Рожкова.

Вона також зазначила, що звернулась до правоохоронних органів.

Читайте також: Нацбанк вважає, що за акції біля будинків Смолія і Рожкової платить Коломойський

"Але якщо хтось думає, що у такий спосіб можна змусити нас "відкотити" реформу фінансового сектору та зупинити налагоджену роботу НБУ, то він дуже помиляється. Попри тиск, позиція НБУ незмінна – колишні власники банків мають нести відповідальність за виведення коштів та доведення банків до банкрутства", - наголосила Рожкова.

Як повідомляв Укрінформ, правління Національного банку України 27 листопада заявило, що за атакою на НБУ, яка триває вже кілька тижнів, стоїть ексвласник ПриватБанку Ігор Коломойський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-