Поліція затримала “злодія в законі”, який нелегально приїхав в Україну

Поліція затримала “злодія в законі”, який нелегально приїхав в Україну

Відео
Укрінформ
Оперативники стратегічних розслідувань у Київській області Нацполіції затримали "злодія в законі" на прізвисько "Гега Озургетський", який 5 грудня незаконно прибув на територію України.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"За даними поліцейських, 44-річний громадянин Грузії приїхав до країни з єдиною метою – об’єднати молодь у злочинні групи та за їх допомогою дестабілізувати криміногенну ситуацію в столичному регіоні. Аби не допустити реалізації його злочинних планів, працівники управління стратегічних розслідувань в Київській області Нацполіції за допомогою оперативних служб Нацполіції встановили місце перебування «злодія» та вранці, 6 грудня, провели заходи із його затримання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі за сприяння управління Державної міграційної служби України в Києві та Київській області "Гега Озургетський" поміщений до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання про його примусове видворення.

Як повідомляє Нацполіція, у лютому 2018 року правоохоронці вже затримували "злодія в законі", якого в подальшому було депортовано до Туреччини із забороною в’їзду на територію України. У 2014 році він був "коронований" у Греції. Також неодноразово відбував покарання за скоєння майнових злочинів на території РФ.

Читайте також: В Україні постійно перебувають більше 50 "злодіїв у законі" - МВС

У Харкові поліцейські затримали "злодія в законі" "Міндію Гальського".

Крім того, у листопаді працівники Департаменту стратегічних розслідувань затримали трьох впливових у кримінальному світі "злодіїв у законі". Наразі "Дато Сфан", "Тенго Пітерський" (він же - «Тенго Гальський») та «Лаша Очамчирський» за рішенням суду на пів року поміщені до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-