Українцям, які застрягли в аеропорту Берліна, переоформили квитки на завтра — посольство

Українцям, які застрягли в аеропорту Берліна, переоформили квитки на завтра — посольство

Укрінформ
У Берліні 49 українцям, які не змогли у неділю, 1 грудня, вилетіти через великі черги на паспортному контролі в аеропорту, безкоштовно оформлено нові квитки на понеділок, 2 грудня.

Про це повідомляє Посольство України в Німеччині на своїй сторінці у Facebook.

"Завдяки злагодженим діям співробітників консульського відділу Посольства України у ФРН з поліцією та співробітниками аеропорту вдалось оперативно вирішити питання на користь українських пасажирів і безкоштовно оформити нові квитки. Вже завтра всі громадяни України зможуть відлетіти за маршрутом", - йдеться в повідомленні.

Водночас задля уникнення подібних випадків у майбутньому дипломати радять українцям прибувати з великим запасом часу до аеропорту, оскільки заходи безпеки щодо перевірки ручного вантажу вимагають ретельної перевірки.

Читайте також: “Антонов” ремонтуватиме літаки для Перу

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня через великі черги на паспортному контролі в берлінському аеропорту Шьонефельд 49 громадян України не встигли на свої рейси за маршрутами "Берлін-Київ" авіакомпанії Raynair та "Берлін-Київ" і "Берлін-Львів" авіакомпанії Wizzair.

Керівництво аеропорту стверджує, що пасажири пізно прийшли на посадку через запізнення на паспортному прикордонному контролі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-