Сивохо розповів про своїх

Сивохо розповів про своїх "інформаторів" на окупованому Донбасі

Укрінформ
Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції Донбасу Сергій Сивохо отримує інформацію від жителів окупованих територій "через особисті зв'язки" членів його команди - вихідців з непідконтрольних територій.

Про це він заявив журналістам під час пресконференції у Києві у відповідь на прохання журналістів прокоментувати, як відбувається його комунікація з жителями непідконтрольних територій.

"Як я не раз вже казав, в моїй команді практично усі - вихідці з Донецька і Донецької області. Звісно, у всіх залишились зв'язки там, тому наша інформація - саме з таких особистих зв'язків. Звісно, ми спілкуємось не з чужими людьми, не просто з респондентами, ми отримуємо одні з найбільш правильних відповідей. Є позитивні зміни, звісно", - заявив Сивохо.

Раніше він в ході пресконференції, присвяченої темі нового порядку перетину лінії розмежування заявив, що часто спілкується з жителями підконтрольних та непідконтрольних територій: "Під час останніх візитів на Донбас я багато спілкувався і з переселенцями, і з жителями непідконтрольної та підконтрольній території. Все це відбувалося на КПВВ, навколо КПВВ. Ви знаєте - це такий кордон між світами. Мені хотілося б, щоб найближчим часом цих КПВВ стало б взагалі. Це моя мрія - щоб країна знову стала єдиною".

Читайте також: Сивохо поставив під сумнів правдивість опитування мешканців ОРДЛО

Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції Донбасу також анонсував "найближчим часом" презентацію окремої платформи "Примирення та єдність".

Як повідомлялось, 23 жовтня Сергій Сивохо на своїй сторінці у Facebook заявив, що планує працювати "над створенням національної платформи "Примирення та єдність", яка буде враховувати весь світовий досвід, залучати провідних спеціалістів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-