На посаду голови Держкіно є вісім претендентів

На посаду голови Держкіно є вісім претендентів

Список
Укрінформ
Після складання тесту з іноземної мови до конкурсу на посаду голови Державного агентства України з питань кіно допущено вісім кандидатів.

Список тих, хто допущений до конкурсу, оприлюднено на сайті Національного агентства України з питань державної служби, повідомляє Укрінформ.

Отже, у переліку кандидатів: Амзаєв Февзі Абдрешитович, Куценко Станіслав Ігорович, Слєпак Сергій Вілєнович, Галицька Ганна Олегівна, Пантелєєв Олексій Валерійович, Хлапоніна Крістіна Сергіївна, Зленко Сергій Олександрович, Сінькевич Юлія Львівна.

Серед претендентів відомою є Юлія Сінькевич, генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю, член наглядової ради та співзасновник Української кіноакадемії, член Європейської кіноакадемії, член Національної спілки кінематографістів України, член Українського оскарівського комітету.

Читайте також: “Захар Беркут” зібрав у прокаті понад 32,5 мільйона

Також знаним є Зленко Сергій Олександрович — як юрист, заступник голови Ради з державної підтримки кінематографії, директор кінотеатрів "Магнат" і Boomer.

У мережі можна знайти дані про Хлапоніну Крістіну Сергіївну - генпродюсера телеканалу "Сонце"; Пантелєєва Олексія Валерійовича - власника ТОВ "Дія фільм".

Амзаєв Февзі Абдрешитович фігурує як керівник департаменту офісу Президента.

Особа з таким же прізвищем, ім’ям та по батькові, як повідомляється на сайті Нацагентства з питань держслужби, також допущена до 5-ох конкурсів: на зайняття посад голови Державного агентства лісових ресурсів, голови Державної регуляторної служби, голови Державної аудиторської служби, голови Державної служби експортного контролю, голови Державного агентства інфраструктурних проектів.

Решта осіб невідомі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-