Міноборони обіцяє допомогу слідству у

Міноборони обіцяє допомогу слідству у "справі бронежилетів"

Укрінформ
Міністерство оборони України зацікавлене у проведенні об’єктивного та неупередженого слідства по справі про закупівлю бронежилетів.

Про це йдеться у заяві Міноборони.

"У зв’язку з повідомленням Генеральною прокуратурою України підозри посадовцям Міністерства оборони України щодо можливих порушень, здійснених ними під час закупівлі індивідуальних засобів бронезахисту, оборонне відомство повідомляє, що надасть всебічну допомогу слідству з метою встановлення істини по цій справі", - йдеться у заяві.

Водночас у міністерстві наголосили, що відповідно до законодавства України, жодна особа не може вважатися винною у вчиненні злочину, доки її вину не буде доведено в суді.

У Міноборони наголосили, що зацікавлене у проведенні оперативного і об’єктивного розслідування справи та надасть слідству всю необхідну інформацію.

Читайте також: Керівництво ЗСУ знало, що мокрі бронежилети пробиваються наскрізь - Труба

Як повідомляв Укрінформ, генерал-майору ЗСУ, начальнику Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ Дмитру Марченку, його двом заступникам та двом начальникам відділу 5 листопада оголошено підозри у постачанні у війська неякісних бронежилетів. Директор ДБР Роман Труба повідомив, що було проведено закупівлю 20 тисяч неякісних бронежилетів на суму 176 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-