НАЗК затвердило результати перевірок 46 декларацій

НАЗК затвердило результати перевірок 46 декларацій

Укрінформ
НАЗК затвердило результати перевірок 46 повних декларацій, серед яких - декларації голови Державної митної служби Максима Нефьодова, заступника міністра внутрішніх справ Тетяни Ковальчук і першого заступника міністра культури Світлани Фоменко.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

"11 жовтня НАЗК ухвалило 46 рішень про результати повних перевірок декларацій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перевірки 24 із затверджених на цьому засіданні декларацій були розпочаті за результатами відбору Системою логічного та арифметичного контролю (ЛАК).

Уточнюється, що повні перевірки 10 із цих декларацій розпочаті за повідомленнями від викривачів: факти підтвердились у п’яти випадках.

Читайте також: НАЗК просить Зеленського ветувати закон про "перезавантаження" відомства

Іще 9 декларацій були перевірені за повідомленнями від правоохоронних органів: наведені факти підтвердились у 4 випадках.

Перевірки 3 декларацій були розпочаті на підставі ст. 50 Закону України «Про запобігання корупції».

Зокрема, були прийняті рішення про результати повних перевірок декларацій, поданої Максимом Нефьодовим, першим заступником міністра економічного розвитку та торгівлі України, за 2017 рік (виправленої), який наразі обіймає посаду голови Державної митної служби.

Читайте також: НАЗК розкрило декларації всіх військових прокурорів

Також НАЗК затвердило результати перевірки заступника міністра внутрішніх справ Тетяни Ковальчук (за 2015 рік) і першого заступника міністра культури Світлани Фоміної (за 2015 рік, виправленої).

Затверджені та результати перевірок декларацій ряду чинних і колишніх депутатів Верховної Ради, депутатів міських рад, селищних рад, обласних рад, суддів, та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-