Президент каже, що “полетять голови

Президент каже, що “полетять голови", якщо не буде результату у справі Шеремета

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський готовий змінити керівництво силових структур і правоохоронних органів у разі, якщо до визначеного терміну вони не забезпечать результату в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це він заявив під час пресмарафону 10 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Якщо я скажу вам, у чому секретність цієї справи, то я просто візьму і зірву операцію. Я хочу, щоб ми закінчили цю справу. Я не займався цим питанням протягом двох років, тому я не сприймаю ці терміни на свій лад. Мені потрібен результат у цій справі. Ми хочемо знати деталі цієї справи, а найголовніше - ім'я вбивці. Давайте почекаємо, доки все це закінчиться... Якщо до того терміну, про який ми говорили (з керівниками силових структур і правоохоронних органів - ред.), не буде результату, то будемо змінювати керівництво”, - сказав Зеленський.

При цьому на прохання журналістів уточнити, про який саме термін ідеться, глава держави відповів, що не розголошуватиме цієї інформації.

“Коли буде результат, ви погодитеся тоді з тим, що я був правий, не сказавши зараз вам про термін”, - додав він, звертаючись до представників ЗМІ.

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві, в результаті вибуху автомобіля о 7:45 ранку, машина вибухнула на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. Основними версіями щодо причини злочину було названо професійну діяльність, а також неприязні стосунки та участь російських спецслужб.

Читайте також: Президент прокоментував “секретну доповідь” Князєва щодо вбивства Шеремета

10 травня 2017 року було презентовано розслідування журналістів OCCRP та "Слідства.Інфо" щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Згідно з даними розслідування, зокрема, ексспівробітник СБУ Ігор Устименко був помічений біля будинку Шеремета принаймні упродовж кількох годин тієї ночі, коли під автівку журналіста було закладено вибухівку. Поліція допитала Устименка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-