Президент про розслідування корупції в оборонці: Скоро побачите результати

Президент про розслідування корупції в оборонці: Скоро побачите результати

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що скоро суспільство побачить результати роботи правоохоронців з розслідування розкрадання грошей в оборонній сфері.

Про це він сказав під час пресмарафону 10 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цим питанням займаються правоохоронні органи, скоро ви це почуєте, побачите результат, наскільки я знаю і наскільки та інформація, яка у мене, - реальна", - заявив Зеленський, відповідаючи на запитання щодо розслідування корупційного скандалу в оборонці.

Як повідомлялося, 25 лютого у програмі "Наші гроші" була озвучена інформація про "багаторічну схему вимивання сотень мільйонів гривень" з українського оборонного комплексу, до якої, за даними журналістів, нібито був причетний син тодішнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Пізніше у НАБУ повідомили, що фірми, які фігурують у журналістському розслідуванні, є об'єктами розслідувань детективів Бюро. Директор НАБУ Артем Ситник заявляв, що 7 березня проведено близько 20 обшуків у межах двох кримінальних проваджень за фактами зловживань у ДК "Укроборонпром", оприлюдненим у програмі "Наші гроші".

Читайте також: Президент анонсував на 1 листопада “чекпойнт” у кількох гучних справах

Пізніше тодішній Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО і заявив, що стосовно Укроборонпрому відкрито 480 кримінальних проваджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-