Пресмарафон Президента намагався перервати відвідувач Kyiv Food Market

Пресмарафон Президента намагався перервати відвідувач Kyiv Food Market

Укрінформ
Пресмарафон Президента Володимира Зеленського намагався перервати відвідувач Kyiv Food Market, який викрикував питання до глави держави з першого поверху закладу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відвідувач виліз на стіл на першому поверсі Kyiv Food Market, де проводиться пресмарафон Зеленського, і почав щось викрикувати Президенту, який у цей час перебував на другому поверсі і завершував спілкування з групою журналістів.

Президент відреагував на вигуки і закликав відвідувача спочатку злізти зі столу і тоді поставити запитання. Відвідувач опустився на підлогу, поставив свої запитання, а Зеленський відповів йому, що більшість питань не в його компетенції.

Водночас, відповідаючи на запитання відвідувача щодо гомосексуалізму, зауважив, що "ми живемо у відкритому суспільстві, в якому кожен вільно обирає мову, якою говорити, національність і свою орієнтацію".

Читайте також: Зеленський вперше проводить пресмарафон

За кілька хвилин після цієї ситуації Президент почав розмову з черговою групою журналістів.

Як повідомлялося, на перший поверх Kyiv Food Market вільно пропускають усіх відвідувачів, для проходу не треба пред'являти документи, необхідно лише пройти контроль на безпеку. Одну сторону другого поверху облаштовано як імпровізований пресцентр, де розташований довгий стіл для журналістів та Президента. Біля нього встановлено 11 стільців. Журналістів пропускають до пресзони групами відповідно до списків акредитації, всі інші чекають своєї черги за столиками на другому поверсі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-