Супрун заявляє, що суд відпустив під домашній арешт трансплантолога-хабарника

Супрун заявляє, що суд відпустив під домашній арешт трансплантолога-хабарника

Укрінформ
Голосіївський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для завідувача відділу трансплантації та хірургії печінки Національного інституту трансплантології Олега Котенка, підозрюваного у хабарництві.

Про це повідомила у Facebook колишній в.о.міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Вчора Голосіївський районний суд відпустив під домашній арешт завідувача відділу трансплантації та хірургії печінки Національного інституту трансплантології Олега Котенка, якого раніше затримали під час отримання від пацієнта 20 тисяч доларів за проведену операцію з трансплантації печінки", - написала вона.

Читайте також: У затриманого на хабарі лікаря-трансплантолога вилучили майже $1 мільйон

Як повідомляв Укрінформ, 3 жовтня правоохоронці затримали завідувача відділу трансплантації та хірургії печінки Національного інституту трансплантології НАМНУ на хабарі у 20 тис. доларів. Гроші лікар-трансплантолог одержав від пацієнта за проведену операцію з трансплантації печінки та подальше лікування і реабілітацію.

У робочому кабінеті затриманого та у його помешканнях правоохоронці вилучили отриманий хабар, а також кошти у сумі понад 60 тис. доларів. Крім того, з банківської скриньки лікаря-трансплантолога вилучено 840 тисяч доларів.

Фігурнату вручено повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 368 (одержання хабаря) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-