НАЗК розкриває декларації військових прокурорів

НАЗК розкриває декларації військових прокурорів

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції розкриває декларації військових прокурорів за весь період дії заходів безпеки.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

"Сьогодні Національне агентство на своєму засіданні ухвалило рішення про відкриття доступу до декларацій військових прокурорів у публічній частині Реєстру", - йдеться у повідомленні.

В НАЗК зауважили, що згідно з роз’ясненням заступника генпрокурора – головного військового прокурора Віктора Чумака, НАЗК розкриє декларації та повідомлення про суттєві зміни в майновому стані військових прокурорів за весь період дії спеціальних заходів безпеки з березня 2017 року по 4 жовтня 2019 року та не закриватиме їх надалі.

Читайте також: Чумак сказав, коли запустять реформу військової прокуратури

За інформацією пресслужби, уповноважені особи НАЗК вже розпочали роботи з відкриття даних. Усі декларації військових прокурорів будуть доступні для перегляду в Реєстрі упродовж наступного тижня.

Як повідомлялося, 16 вересня головний військовий прокурор Віктор Чумак скасував постанову свого попередника Анатолія Матіоса, згідно з якою декларації військових прокурорів були вилучені з публічного доступу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-