У затриманого на хабарі лікаря-трансплантолога вилучили майже $1 мільйон

У затриманого на хабарі лікаря-трансплантолога вилучили майже $1 мільйон

Фото
Укрінформ
У затриманого на хабарі завідувача відділу трансплантації та хірургії печінки Національного інституту трансплантології НАМНУ за результатами обшуків вилучено майже мільйон доларів.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прессекретар столичної прокуратури Надія Максимець і розмістила фотографії із вилученою валютою.

“На фото 840 тисяч доларів. Ці кошти були вилучені вчора з банківської скриньки лікаря-трансплантолога, затриманого на хабарі. З урахуванням всіх обшуків загальна сума вилучених коштів складає близько 1 млн доларів”, - написала вона.

Як повідомлялося, 3 жовтня правоохоронці затримали завідувача відділу трансплантації та хірургії печінки Національного інституту трансплантології НАМНУ на хабарі у 20 тис. доларів.

Лікар-трансплантолог був викритий «на гарячому» під час одержання неправомірної винагороди від пацієнта за проведену раніше операцію з трансплантації печінки та подальше лікування і реабілітацію.

Читайте також: Зеленський закликає українців повідомляти про корупцію на "гарячу лінію" НАБУ

У ході невідкладних слідчих дій у робочому кабінеті затриманого та у його помешканнях правоохоронці вилучили отриманий хабар, а також грошові кошти у сумі понад 60 тис. доларів.

Кримінальне провадження розслідується за ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

Фото: www.facebook.com/Надія Максимець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-