Окружний адмінсуд завернув позов Горбатюка до Луценка

Окружний адмінсуд завернув позов Горбатюка до Луценка

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва повернув позовну заяву начальника управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергія Горбатюка до генпрокурора Юрія Луценка через неусунення недоліків.

Про це інформує пресслужба суду.

“Окружний адміністративний суд міста Києва повернув позовну заяву начальника управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергія Горбатюка до генерального прокурора Юрія Луценка через неусунення недоліків”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначають у пресслужбі, відповідно до п. 1 ч. 4 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України, позовна заява повертається позивачеві, якщо він не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Читайте також: ДБР порушило справу проти Луценка - за можливе зловживання владою

У суді нагадують, що позивач просив суд скасувати наказ генпрокурора, яким було призначено службове розслідування з приводу блокування слідчими і керівництвом управління спеціальних розслідувань ГПУ передачі матеріалів кримінального провадження іншому органу досудового розслідування – Національному антикорупційному бюро України.

Повідомляється, що суд ухвалою від 13 серпня залишив позив Горбатюка без руху та надав час для усунення недоліків, які не були усунені у встановлений термін.

Як повідомлялося, 16 травня 2018 року було видано наказ про проведення перевірки Департаменту спецрозслідувань, керівником якого був Сергій Горбатюк.

У червні стало відомо, що Департамент спецрозслідувань Генпрокуратури реорганізують у слідче управління.

Горбатюк назвав неправильним таке рішення і заявив, що воно призвело лише до зайвих проблем у роботі слідчих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-