“112 Україна” оскаржує рішення Нацради в Окружному адмінсуді

“112 Україна” оскаржує рішення Нацради в Окружному адмінсуді

Укрінформ
До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, у якому оскаржується рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення щодо відмови у продовженні строку дії ліцензії на мовлення регіональних телеканалів, що ретранслюють "112 Україна".

Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, у якому позивачі оскаржують рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, згідно з якими їм відмовлено у продовженні строку дії ліцензії на мовлення. Позивачами у даному адміністративному позові зазначені п’ять телерадіоорганізацій, які здійснюють мовлення під емблемою "112 Україна", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що позивачі, зокрема, просять визнати протиправними та скасувати рішення Нацради від 26 вересня щодо відмови у продовженні строку дії ліцензії на мовлення п'ятьом регіональним телеканалам.

Разом з адміністративним позовом до суду надійшла також заява про забезпечення позову, у якій просять суд зупинити дію зазначених рішень Нацради та зобов’язати відповідного провайдера поновити надання позивачам послуг з розповсюдження у цифровому форматі телевізійних програм у повному обсязі та без будь-яких змін аудіовізуального ряду на каналі мовлення багатоканальної телемережі.

Читайте також: "112 Україна" продовжує мовлення після рішення Нацради

У пресслужбі повідомили, що на даний час суд вирішує питання про відкриття провадже ння та щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 26 вересня відмовила у продовженні ліцензії телеканалам “Новий формат”, “Аріадна ТВ”, “ТВ Вибір”, “Партнер ТВ” та "Лідер ТВ", які мовлять під логотипом "112 Україна", через порушення ними умов ліцензій і визначених програмних концепцій мовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-