У Варшаві самогубець тяжко травмував студента з України

У Варшаві самогубець тяжко травмував студента з України

Укрінформ
У центрі Варшави на студента з України з 18-го поверху впав самогубець. В результаті 26-річний чоловік, який викинувся з вікна, загинув на місці, а 18-річний українець госпіталізований у дуже тяжкому стані.
Про це у коментарі власному кореспондентові Укрінформу повідомила керівник консульського відділу посольства України в Польщі Світлана Криса.

“18-річний український студент другого курсу з Академії Vistula у Варшаві перебуває у вкрай тяжкому стані”, - сказала Криса.

Вона додала, що консульство надає усіляку підтримку постраждалому та його сім’ї.

За словами дипломата, після отримання інформації про трагічний випадок консульство відразу повідомило про це управлінню поліції у Херсонській області, звідки родом потерпілий.

До Варшави вже приїхала з Херсона мати хлопця. Академія фінансів та бізнесу Vistula виділила їй кімнату в гуртожитку, аби вона могла бути біля сина.

За словами керівника консульського відділу посольства України в РП, трагедія сталася в неділю пізно ввечері. Група молодих людей, серед яких був український студент, зайшла поїсти у заклад швидкого харчування у центрі міста. 18-річний українець якоїсь миті сів на лавку на вулиці, і просто на нього впав самогубець.

Читайте також: На заході Польщі застрелили українку

За інформацією tvn24, на цій лавці сиділа ще одна людина, але буквально за кілька секунд до падіння тіла встала з неї.

Фото: tvn24.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-