Князєв подав у відставку

Князєв подав у відставку

Відео
Укрінформ
Очільник Нацполіції Сергій Князєв оголосив про свою відставку.

Про це він заявив під час брифінгу у вівторок, 24 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На початку виступу очільник Нацполіції прозвітував про результати роботи відомства під його керівництвом, а потім зазначив: "Результати коротенькі я сказав, за які мені не соромно. За цей час неодноразово у ЗМІ з’являлися публікації, на які я не звертав уваги, особливо тому, що я роблю свою роботу правильно, чесно і послідовно. Голова Національної поліції — це не політична посада. Поліція — це не політичний орган. Принципова позиція: поліцію неприпустимо втягувати у політичні інсинуації. І ми це показали на виборах 2019 року".

Князєв зазначив, що дуже любить свою роботу і повністю віддає себе їй. "Це справа мого життя, якій я віддав 28 років, але я прийняв рішення подати у відставку", - зазначив він.

Читайте також: Князєв назвав "дезою" затримання на кордоні його ексдружини з "мішками грошей"

"Я написав заяву щодо звільнення мене з посади і сам для себе вважаю, що це той крок мій як керівника поліції європейської держави. І зараз цей час настав", - додав він.

Він подякував колективу Національної поліції, який, на переконання Князєва, продовжуватиме заплановану стратегію роботи відомства.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Князєв називав неправдивою поширену у ЗМІ інформацію про нібито затримання його ексдружини на кордоні з великою кількістю незадекларованої валюти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-